Sve usluge grafičkog dizajna

Dizajn posjetnica, logotipa, cjenika, covera ili organizacija evenata?

Dizajn logotipa

Znamo da je logotip lice vašeg poduzeća koje gradi odnos i povjerenje između Vas i Vaših korisnika. Isto tako znamo psihološke procese koji se odvijaju u mozgu kada kupac prvi put vidi vizualni identitet brenda. Svjesno ili podsvjesno donosi odluku o kupnji ili stvara interes prema brandu koji mu se sviđa. Ovisno o sloganu s kojim se može poistovjetiti, bojom koja mu se sviđa ili tipografijom koju je odmah zapamtio, kupac donosi odluku. Mi znamo kako tu odluku okrenuti u Vašu korist. Obrate nam se s povjerenjem i stvorite jedinstveni brend Vašeg poduzeća.

Dizajn logotipa

Dizajn posjetnica

Posjetnica ili vizitka uobičajen je, ali često zanemaren komadić papira koji prenosi Vaše podatke fizičkim vizualnim putem. Vizitka nije najvažniji, ali je svakako pamtljiv komadić Vašeg cjelokupnog poslovnog vizualnog identiteta. Prvi dojam je ono što se pamti i upravo zbog toga mnoge tvrtke posvećuju puno pažnje kod osmišljavanja i izrade svojih vizitki. Dizajn vizitke možete osmisliti sami ili prepustiti profesionalcima, što je uglavnom najbolji odabir.

Dizajn posjetnica

Dizajn za ugostiteljstvo

Cjenik je svojevrsna reklama, prezentacija celokupnog imidža jednog ugostiteljskog objekta. Kao refleksija stila i kvaliteta on je najmoćnije marketinško sredstvo i zbog toga njegovoj izradi treba pristupiti ozbiljno i analitički. Jelovnici i cjenici su prva informacija ponude u ugostiteljskom objektu pa je najvažnije da budu jednostavni za upotrebu, pregledani, čitljivi i jasni.

Dizajn cjenika

Dizajn ambalaže

Ambalaža kao važan dio marketinga proizvoda, poveznica je između kupca i tržišta. Osim toga služi kao nositelj branda, ima veliku ulogu prilikom kupovine i odabira pojedinog proizvoda. Ambalaža svojom praktičnošću, funkcionalnošću i dizajnom brine o proizvodu i čuva njegovu izvornost i kvalitetu. Utjecaj ambalaže na odabir proizvoda pri kupovini je dokazano važan. Ambalaža prenosi doživljaj i prirodu proizvoda, pokreće naša osjetila prilikom kupovine dočaravajući nam sliku proizvoda i prije samog konzumiranja. Upravo je ambalaža vaš prvi doživljaj proizvoda i zbog toga je izrazito bitna.

Dizajn ambalaže

Dizajn za društvene mreže

Društvene mreže dio su naše svakodnevice i mjesto gdje možemo uspješno stvoriti interakciju između poduzeća i potencijalnih klijenata. Pametnom strategijom digitalnog marketinga možete povećati doseg vaših objava ali dobrim dizajnom ga morate zadržati. Društvene mreže su i dalje neophodan oblik promocije i odličan način izgradnje identiteta vašeg branda. Atraktivnim dizajnom vaše objave će postati zapamćene, dijeljene i lajkane a eventi posjećeni

Društvene mreže

Organizacija evenata

Mi volimo zabavna druženja, dobru hranu i dobru glazbu. Volimo organizirati događaje kojih se rado sjećate i željno ih ponovo očekujete. Vješti smo, iskusni i fleksibilni te znamo prepoznati vaše potrebe. Bez obzira je li riječ o višednevnom festivalu ili otvorenju novog dućana. Mi ćemo se pobrinuti za sve. Glazba, tehnika, nagradne igre, hostese, flayeri, promocija, organizacija i naša predanost su zajamčeni. Znamo sve tajne dobre atmosfere i pozitivne vibre.

Organizacija evenata

Kada bi vam odgovarao sastanak?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.