Outlet logotipa


 

Kada istražujemo ključne riječi za dizajn logotipa ostale popularnije riječi su: besplatna izrada loga, izrada loga online free, free logomaker, ideje za logo firme, kako napraviti logo…

Google nudi cijeli niz rješenja za besplatnu izradu logotipa. Tu su Canva, Looka, Graphic springs, Logster te brojne druge. 

 

Možete sami dizajnirati logotip u popularnoj Canvi, što podrazumijeva vaše vrijeme i kreativnost pomoću ograničenih alata. Logotip koji napravite najčešće možete koristiti samo za digitalne kanale, ali ne i za print.

 

Osnove logotipa

 

Vektorska grafika

Logotip mora biti u vektorima tj krivuljama. Takav logotip primjenjiv je za sve vrste tiskovnih podloga. Kvaliteta i izgled logotipa se ne mijenja pri bilo kakvoj promjeni veličine. Tiskare najčešće ne ispisuju materijale koji nisu dostavljeni u vektorima.

 

Boja logotipa

Boja logotipa mora biti jasno definirana kako ne bi došlo do pogrešnog prikaza. Logotip mora biti izveden u pozitivu u negativu (zbog različitih primjena)

 

Tipografija

Tipografija tj font tj slova koja sadrži logotip moraju biti jasno definirana i pretvorena u krivulje kako ne bi došlo do upotrebe pogrešne tipografije koja onda mijenja izgled logotipa. Posebno vrijedi ako je logotip tipografski odnosno ako ne sadrži simbol

 

Simbol logotipa

Neki kažu da je smisao manje bitan od estetike, no važno je da je simbol logotipa povezan s vašim poslovanjem, djelatnošću, osobnošću, imenom, lokacijom. Simbol logotipa bi trebao sadržavati motiv onoga što smatrate bitnim za vaše poslovanje

 

Besplatna izrada logotipa

 

Besplatno, gratis, mukte, badava, džabe, for free… Možda ove riječi ne želite staviti ispred vizualnog identiteta svoga branda.

Upravo riječ besplatno često ne ulijeva povjerenje. Postoji li išta besplatno (osim osmijeha)? 

Kako stvari najčešće nisu besplatne, zavoljeli smo second hand i outlet trgovine. Dobijemo istu kvalitetu za nižu cijenu.

 

Outlet logotipa

 

Proces dizajna vizualnog identiteta uključuje razgovor i upoznavanje klijenta, proces istraživanja, razmišljanja i pokušavanja. U tom procesu nastane cijeli niz skica, dok se ne dogodi onaj osjećaj adrenalina u grlu – ovo je dobro!

 

Uvijek dostavljamo 3 prijedloga dizajna logotipa koji su zapravo razrađene odabrane skice. Nakon što se klijent odluči za jedan logotip, preostala 2 padaju u zaborav.

Odlučili smo ovdje predstaviti neke od ne odabranih logotipa i napraviti svojevrstan outlet logotipa. Svaki logotip može biti kupljen samo jednom te radimo dodatnu prilagodba klijentu: korekcije boje, naziv vašeg branda i odabir licencirane tipografije.

Logotip se dostavlja u vektorima, pozitiv/negativ, licenca za tipografiju, definicija boja te formati za društvene mreže.

Cijena svakog outlet logotipa je 2600 kn
Kontakt forma

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
error: Content is protected !!