Brendiranje apartmana Šulina

Brendiranje apartmana na otoku Krku.

Sve češće se susrećemo s pojmom brendiranje u turizmu, a da pri tom nismo svjesni važnosti brendiranja smještaja i kakve to mogućnosti otvara za iznajmljivače apartmana, soba ili kuća za odmor.

Naša klijentica shvatila je važnost brendiranja svojih apartmana i proizvoda koje nudi gostima. Procesom brendiranja njezine smo proizvode i uslugu učinili prepoznatljivima na temelju vizualnog identiteta, ambalaže, načina komunikacije te cjelokupnog sadržaja koji se veže uz njezine apartmane. Tako smo osmislili jedinstveni logotip kružnog oblika koji sadrži ilustraciju njezine kuće, stabla, mora i sunca. Upravo smo htjeli stvoriti logotip koji asocira na ljetni odmor, prirodu i bezbrižne praznike.

Osim osmišljavanja naziva i dizajna logotipa, radili smo dizajn ambalaže za maslinovo ulje i kremu od gospine trave. Kao uspomenu na savršeno ljeto, svaki će gost dobiti bočicu domaćeg maslinovog ulja na poklon. Uz sve to, dizajnirali smo i posjetnice koje će mnogi rado zadržati i posjetiti ovaj lijepi otok.

Usluga

  • Grafički dizajn
  • Brending

Klijent

  • Apartmani Šulina
error: Content is protected !!