Usluge

Brending

Znamo da je logotip lice vašeg poduzeća koje gradi odnos i povjerenje između Vas i Vaših korisnika. Isto tako znamo psihološke procese koji se odvijaju kada kupac prvi put vidi vizualni identitet brenda. Svjesno ili podsvjesno donosi odluku o kupnji ili stvara interes prema brandu koji mu se sviđa. Ovisno o sloganu s kojim se može poistovjetiti, bojom koja mu se sviđa ili tipografijom koju je odmah zapamtio, kupac donosi odluku. Mi znamo kako tu odluku okrenuti u Vašu korist. Obrate nam se s povjerenjem i stvorite jedinstveni brend Vašeg poduzeća.

Brending

Print dizajn

Promotivni materijali koji komuniciraju poruku vašeg brenda. Dizajn knjige, brošure, billboarda, letka, naljepnice, etikete, cjenika ili bilo kojeg printanog materijala.
Za odabrani dizajn radimo pripremu za tisak koja odgovara svim standarima grafičke struke. Klijente savjetujemo u odabiru materijala, tiskovnih podloga i vrste tiska. Možete nam prepustiti i komunikaciju s tiskarama i jednostavno preuzeti gotove grafičke proizvode.

Print dizajn
dizajn posjetnice
dizajn ambalaže Vutra

Dizajn ambalaže

Ambalaža kao važan dio marketinga proizvoda, poveznica je između kupca i tržišta. Osim toga, služi kao nositelj brenda, ima veliku ulogu prilikom kupovine i odabira pojedinog proizvoda. Ambalaža svojom praktičnošću, funkcionalnošću i dizajnom brine o proizvodu i čuva njegovu izvornost i kvalitetu. Utjecaj ambalaže na odabir proizvoda pri kupovini je dokazano važan. Ambalaža prenosi doživljaj i prirodu proizvoda, pokreće naša osjetila prilikom kupovine dočaravajući nam sliku proizvoda i prije samog konzumiranja.

Dizajn ambalaže

Društvene mreže

Društvene mreže dio su naše svakodnevice i mjesto gdje možemo uspješno stvoriti interakciju između poduzeća i potencijalnih klijenata. Pametnom strategijom digitalnog marketinga možete povećati doseg vaših objava ali dobrim dizajnom ga morate zadržati. Društvene mreže su i dalje neophodan oblik promocije i odličan način izgradnje identiteta vašeg branda. Atraktivnim dizajnom vaše objave će postati zapamćene, dijeljene i lajkane a eventi posjećeni.

Društvene mreže
social media

Web dizajn

Izrada web stranica po Vašoj mjeri. Od jednostavne WordPress teme do custom HTML web stranice ili web shopa. Brinemo se za hosting, zakup domene, responzivnost weba i optimizaciju sadržaja. Želimo ponuditi vrhunsko korisničko iskustvo svim vašim budućim klijentima.
Savjetujemo vas u odabiru i pisanju sadržaja koji će potaknuti veći promet na stranici kao i osnovnu SEO optimizaciju.

Web dizajn
error: Content is protected !!