Hedonist street food

U Slavonskom Brodu otvorio se Hedonist, jedan ne tako običan street food. 

Naš zadatak bio je stvoriti i vizualno opravdati novi brand iza kojeg stoje poznati chef Blaž Šokić i njegova bolja polovica Anja. 

 

Blaž Šokić, Hedonist street food

 

Hedonist street food

Riječ je o street foodu, ali samo na papiru, jer okusi onoga što nude može parirati vrhunskim restoranima. Objedinjuju svjetske klasike s posebnim twistom chefa Blaža. Ponudu čine burgeri i sendviči, a njihova posebnost je visoka kvaliteta namirnica. 

 

Hedonist burger

“Ništa ne kupujemo gotovo nego apsolutno sve pravimo sami – pečemo svoja peciva, radimo svoju majonezu, umake i emulzije. Robu kupujemo isključivo iz provjerenih izvora i ne radimo kompromise oko kvalitete namirnica jer bez kvalitetne i svježe namirnice nema ni dobre hrane”, rekla je Anja.

Inspiracija

Bio je izazov istaknuti se vizualnim identitetom u eklektičnom okruženju ovog street lokala. Budući da je riječ o ozbiljnim i dobro promišljenim sastojcima koji u fuziji formiraju osjećaj zadovoljstva i sreće. Za Hedonist vizualni identitet trebali smo postići osjećaj ozbiljnosti, kvalitete i znanje ali sve u funky i vedrom tonu

Odabrali smo efektnu paletu boja koja jasno sugerira da se nešto potpuno drugačije otvorilo na gastro sceni Slavonskog broda. Stvorili smo simbol kojem smo dali radni naziv GUŠTer, ili čovjek koji gušta tj HEDONIST

 

Vjerujemo da je hedonizam usko povezan s konzumacijom dobre hrane. Uživanje u hrani potiče sva osjetila od taktilnog koji počinje s rukama do okusnog koji završava u ustima. Zbog toga su ruke bile inspiracija pri kreiranju ovog vizualnog identiteta. Stvorili smo lika koji svojim velikim, podignutim rukama i smiješkom predstavlja apsolutnu sreću i zadovoljstvo koju čovjek osjeća kada dođe u Hedonist street food. 

Branding

Uz simbol HEDONIST ide i pripadajuća vesela i neopterećena tipografija. Funky pattern nastao je od slova D i O te s logotipom tvori savršenu cjelinu. Boje su vibrantne Halloween Orange, Melon Pink i Paolo Veronese Green. Branding materijali i ambalaža su clean i minimalistički kao i dizajn interijera. Najbolje da se uvjerite sami. 

 

Trenutno je Hedonist it mjesto u gradu i vjerujemo se da će tako i ostati.

Hedonist street food

  • Branding
  • Dizajn ambalaže
error: Content is protected !!