Manas Homes

Sa zadovoljstvom predstavljamo novi brand na turističkoj sceni – Manas Homes. Ovaj jedinstveni koncept kombinira luksuzne vile i concierge usluge na prekrasnom području Istre, donoseći posebno iskustvo slow livinga i mindfulnesa.

Svaka vila ima svoju priču i dizajn, pažljivo oblikovan kako bi se stvorilo ultimativno iskustvo odmora. Posvećenost detaljima u svakom aspektu doma omogućava potpuno prepuštanje ljepoti i uživanju u trenutku.

Manas homes luxury stay

Manas Homes

Brand je temeljen na filozofiji mindfulnessa i slow livinga, a ime koje smo osmislili – “Manas” odražava suštinsku prirodu ovog stila života. Manas na sanskritu znači “misao” i predstavlja sposobnost uma da koordinira osjetilne impresije prije nego što postanu svjesne. To je način na koji percipiramo svijet oko sebe i živimo u trenutku.

manas značenje

Branding

Boje branda, specifična zelena Pantone 5615 C i White chocolate, prenose osjećaj mira i opuštenosti. Ovi tonovi su pažljivo odabrani kako bi odražavali suštinske vrijednosti Manas Homes vila.

Logotip je monogram, spoj slova M i H s dodatkom “vala” što simbolizira podneblje i morsku okolinu ovih luksuznih vila. Val je lajtmotiv koji se proteže kroz cijeli branding, prenoseći osjećaj fluidnosti i spokoja.

manas homes logo

Web dizajn

Dizajn web stranice Manas Homes odražava načela feng shuija, s fokusom na ravnotežu elemenata dizajna, jasnoću i jednostavnost. Minimalistički pristup s uravnoteženim paletama boja stvara intuitivan doživljaj za posjetitelje.

web dizajn

Cijeli branding, od imena do logotipa i web stranice, zrači jasnoćom i mirnoćom. Upravo onakvo iskustvo koje žele pružiti gostima tijekom njihovog boravka u luksuznim vilama Manas Homes.

Dobrodošli u svijet svjesnog luksuza i slow livinga.

Manas Homes

  • Branding
  • Osmišljavanje imena branda
  • Dizajn logotipa
  • Dizajn web stranice
error: Content is protected !!