Vođenje društvenih mreža i content dizajn

Pametnom strategijom digitalnog marketinga možete povećati doseg vaših objava ali dobrim dizajnom ga morate zadržati. Društvene mreže su neophodan oblik promocije i odličan način izgradnje identiteta vašeg branda. Atraktivnim dizajnom vaše objave će postati zapamćene, dijeljene i lajkane, a eventi posjećeni.

Javite nam se!

Visual content

Sadržaj je kralj. Mi kreiramo sadržaj za vaše društvene mreže. Dizajn za objave na društvenim mrežama kreiramo u skladu sa Vašom ciljanom publikom i konceptom Vašeg poslovanja.

Community management

Dobro osmišljena komunikacija prilagođena individualnim potrebama svakog klijenta. Stvaramo pozitivan i prepoznatljiv imidža vašeg brenda.

Oglašavanje na društvenim mrežama

Kreiramo idealnu publiku za vaš brend. Oglašavanjem potičemo veći broj konverzija, followera, kupaca (ili što god želite postići).

Copywrite

Želite li komunicirati strogo poslovno ili opušteno? Mi pišemo tekstove, opise i naslove koji najbolje komuniciraju s vašom ciljanom publikom.

Vođenje društvenih mreža

Marketing na društvenim mrežama je nešto bez čega ne može niti jedna tvrtka, a posebno je važan malim i srednjim poduzetnicima. Uz pomoć društvenih mreža moguća je vrlo jednostavna i povoljna dvosmjerna komunikacija. Društvene mreže se svode na vizualni doživljaj Vašeg poduzeća. One “održavaju higijenu vađeg brenda”. Zbog toga je vrlo bitno na koji način prenosite željenu poruku. Danas se uspješnost nekog brenda mjeri u likeovima i pratiteljima, broju podjeljenih objava i količini komentara. Neka Vaše objave ne promaknu Vašoj ciljanoj publici.

Javite nam se!

Kontaktirajte nas

error: Content is protected !!