CLUO Welcome box


Brand za profesionalno ugošćivanje i unaprijeđenje hosting iskustva vlasnicima turističkih smještaja. Proizvodi su dizajnirani minimalistički s namjerom da se uklope u bilo koji interijer nekretnine ili plovila da bi pružili gostima najbolji doživljaj i kvalitetu.

Vrijeme je da predstavimo CLUO.

Ideja Branda 

Glavna ideja i osjećaji branda su čistoća, higijena, dobrodošlica te briga za gosta. Željeli smo predstaviti novi standard higijene koji gostima izaziva osjećaj pažnje pri otvaranju Cluo Welcome boxa.

Ime Cluo

Razmišljajući o imenu željeli smo obuhvatiti značenja – potreba, čuvenost, čistoća i higijena. Osmislili smo jedinstveno ime koje potječe od latinske riječi clueo što znači zvati se, biti slavan, biti čuven, biti čist, imati dobru reputaciju. Alternativni oblik riječi clueo je cluo.


CLUO naziv je univerzalan za sve jezike, a podsjeća na engleske riječi clean (čist) ili clue (trag). Osim toga dobro je grafičko – vizualno rješenje s dodatkom prijeglasa na “o”. Prijeglas ima stilsku ali i gramatičku funkciju koja upućuje na pravilan naglasak samoglasnika o.

Dizajn logotipa Cluo

Nakon osmišljavanja snažnog imena, dizajnirali smo snažan logotip. Vođeni idejom čistoće, jednakim i zaobljenim linijama stvorili smo minimalizam i pročišćenu snagu. Nastao je brand CLUO. Jednostavno i čisto. Branding boje su crna i bijela. Ne koriste se drugi elementi osim tipografije.Dizajn ambalaže i proizvoda

Osim brandinga, dizajnirali smo sadržaj i kutiju “Welcome box”. Kutija ja izrađana po mjeri proizvoda koje ona sadržava. Boja je bogata crna s decentnim pozdravnim porukama na stranicama te bijelim logotipom na prednjoj strani. Dizajnirali smo i posebne spužvice, one su okrugle i crno – bijele sa Cluo znakom.Web shop CLUO

Web shop CLUO HOST namjenjen je property managerima, vlasnicima raznih turističkih smještaja (kuće za odmor, apartmani, vile, kampovi), hotelijerima ili charter agencijama te svima koji žele podići razinu svog poslovanja i imati profesionalan pristup prema svojim gostima. 

Hotelska kozmetika i proizvodi za čišćenje

Proizvodi koji se nalaze u ponudi dizajnirni su minimalistički s namjerom da se uklope u bilo kakav interijer nekretnine ili plovila, a da bi pružili gostima najbolji doživljaj i kvalitetu hotelske kozmetike. Eksluzivna distribucija tvrtke Detercom professional S.r.l koja se posljednjih pedeset godina fokusira na razvoj i prodaju sadržaja za goste s inovativnom formulom u strogom skladu s važećim europskim propisima.


Usluga

  • Branding
  • Brand ime
  • Dizajn logotipa
  • Dizajn ambalaže

Klijent

  • Go Cluo d.o.o.
error: Content is protected !!