YOK STUDIO

Projekt brendiranja studija za arhitekturu i urbanizam čija je vlasnica Josipa Ćuk. Ambiciozna arhitektica visokih mjerila koja ove godine slavi godišnjicu otvaranja vlastitog arhitektonskog ureda.

Zato smo trebali osmisliti naziv brenda, vizualni identitet kao i cijeli branding novog studija. Željeli smo moderno, kratko i univerzalno ime koje nije vezano za određeni jezik, a ima poveznicu s vlasnicom. Tražeći inspiraciju za ime, u jednom ayuverdskom predavanju čuli smo riječ YOK koja na Sanskritu znači “for a long time” ili ono što traje dugo.


YOK STUDIO

Razmišljajući o ideji koja je vječna koja stvara projekt koji stvara građevine koje traju jako dugo, ime se činilo pravim odabirom. Osim toga Y označava Josipu, O početak djevojačkog prezimena, a K kraj sadašnjeg prezimena. Tako smo dobili ime – YOK STUDIO.

Dizajn logotipa

Glavna ideja dizajna logotipa je konstrukcija – linije koje se sijeku i tvore riječ YOK. Slovo Y je paralelno sa slovom K koje je zapravo za 180 stupnjeva rotirano Y te ih spaja dijagonalna linija koja tvori O i završava formirajući K na kraju. Gornji dio slova O čini pravokutnik koji uokviruje ova tri slova i čini vizualni identitet YOK STUDIO.

YOK STUDIO logotip

Branding

Boje koje se koriste u brandingu su isključivo crna i bijela. Tipografija je Avenir, sans serifni font. Dizajn YOK STUDIO web stranice je tehnički i minimalistički kao i dizajn svih branding materijala.


Ovaj jedinstveni arhitektonski ured okuplja niz stručnjaka koje svoje kompetencije i znanja u području projektiranja dokazuju članstvom u komori arhitekata te komori voditelja projekata.

Osim toga studio prati zadnje trendove tehnologije koristeći BIM metodologiju projektiranja gdje pomoću VR naočala omogućuju investitorima virtualnu šetnju kroz budući stan, vilu ili zgradu. 

YOK STUDIO nalaz se u Voćarskoj 26 gdje Josipa svakodnevno podiže standarde stvarajući projekte koji ostavljaju bez daha. 

Usluga

  • Branding
  • Brand ime
  • Dizajn logotipa
  • Vizualni identitet
  • Dizajn web stranice

Klijent

  • YOK STUDIO d.o.o.
error: Content is protected !!