Moja Prva Mjesečnica

Prva mjesečnica jedinstveno je iskustvo koje se događa samo jednom u životu. Naš cilj je da to iskustvo bude pozitivno i da uspomena na taj dan bude što ljepša. Iz tog razloga proizveden je jedinstveni higijenski uložak u obliku leptira pod nazivom ‘Moja prva mjesečnica’, posebno namijenjen djevojčicama od 9 do 14 godina koje su tek zakoračile u svijet prve mjesečnice.


“Osjetili smo potrebu da učinimo nešto za naše kćeri i za sve djevojčice koje se susreću s izazovom prve mjesečnice te stvorili uložak namijenjen isključivo njima.”


Moja prva mjesečnica Branding

Projekt brandiranja, dizajna ambalaže i web shopa ovog jedinstvenog proizvoda na tržištu. Radi se o proizvodu namijenjenom djevojčicama u najranjivijoj dobi, kada se suočavaju s prvom mjesečnicom.


Dizajn ambalaže posebno je osmišljen za djevojčice u toj dobi. Željeli smo napraviti neodoljivu kutiju koju će svaka djevojčica s ponosom koristiti. Razigranim i nježnim dizajnom uklonili smo sram s kojim se susreću djevojčice pri kupnji higijenskih uložaka.

Kako bi olakšali kupovinu ovih uložaka, dizajnirali smo specijalizirani web shop. Sadrži brojne korisne informacije o prvoj mjesečnici, odgovore na česta pitanja te prednosti ovih higijenskih uložaka.

moja prva mjesečnica mobile


Inspiracija

Naša inspiracija je metamorfoza leptira, najčudesniji prirodni proces. Upravo zato higijenski ulošci ‘Moja prva mjesečnica’ imaju oblik leptira, a na vrhu kutije također se nalazi leptir. Iz zaigranog dječjeg svijeta, prva mjesečnica uvodi djevojčicu u svijet žene, a mi želimo da taj svijet bude lijepo mjesto jer je lijepo biti žena.

metamorfoza


Higijenski uložak

Ovaj higijenski uložak, poput leptira, nježan je i snažan. Savršeno prijanja, nježne je teksture, a dovoljno snažan da upije tekućinu. Izdvaja se visoko estetskim dizajnom, pouzdanošću i veličinom koja je potpuno prilagođena tijelu djevojčice.

“Želimo da prva mjesečnica bude doživljena kao pozitivna prekretnica u životu svake djevojčice, a ovaj proizvod je tu da pruži sigurnost, udobnost i ljepotu u tom važnom trenutku.”

Moja prva mjesečnica

  • Branding
  • Dizajn logotipa
  • Dizajn ambalaže
  • Dizajn web shopa
error: Content is protected !!