Art of Bar

Art of bar je tim koji spaja ljubitelje ali prije svega profesionalce s područja miksologije. Art of bar je jedinstveni koncept koji obuhvaća edukaciju barmena, bar management, dizajn i opremanje barove, radionice i event koktel catering.

Osnivač Filip Lipnik strastveni je ljubitelj koktela te vizionar s velikom strašću prema novim otkrićima. Trenutno je jedan od zagrebačkih autoriteta u svijetu barmena i koktela. S preko 15 godina iskustva rada u najprestižnijim barovima, redovito je svojom koktel kartom osvojio prva mjesta na listi najboljih barova u Zagrebu.

Na Art of bar akademiji mnogi su vrhunski barmeni započeli svoju karijeru. Svaki učenik postao je dio sada sve veće obitelji.

Svi imaju nekoliko sličnosti kao što su prepoznatljivi stil odijevanja, profesionalizam i nevjerojatnu ljubav prema koktelima. Njihovo konstantno istraživanje fuzija okusa uvijek dovodi do stvaranja novih signature koktela.

Od početka 2020. ponosni smo (vanjski) dio ovog tima. Uz marketing i vođenje društvenih mreža, organizirali smo snimanje za content. Napravili smo cijeli art direction i uključili nekoliko talentiranih ljudi zbog čega su ove fotografije tako dobre.

(Fotografija: Ernest Mazarekić, Art direction: Može, Style: Gabrijela Krešić)

Usluga

  • Fotografija
  • Art Direction

Klijent

  • Art of Bar
error: Content is protected !!