Vinarija Hren

Vinarija Hren je obiteljska vinarija iz Međimurja. Vinogradi vinarije Hren nalaze se točno iznad Termi Sveti Martin, poznatom vinorodnom kraju. To je bajkoviti krajolik s nadmorskom visinom od 173 m gdje za sunčanih dana pogled seže sve do Austrije. Ta mikrolokacija prisojnih nasada osigurava savršene uvjete za uzgoj kvalitetnog grožđa. 

Vinarija Hren nudi sortna vina kao što su sauvignon, žuti muškat i sivi pinot te cuvée vino Dorotea. Za kvalitetu nema sumnje budući da na godišnjem ocjenjivanju vina osvajaju samo zlato.

Prošle godine vinarija je odlučila napraviti dizajn logotipa i novu ambalaže za butelje. Pri dizajnu logotipa vodili smo se idejom tradicije u fuziji sa suvremenim minimalizmom.

Logotip

Dobra kapljica često je sinonim za dobro vino. Kapljica predstavlja manji dio cjeline u kojoj je sadržana sva esencija. Sve je počelo s kapljicom, svijet je počeo s kapljicom. Zbog toga smo ju htjeli implementirati u logotip. Izveli smo slovo h koje se na svojim krajevima pretvara u kapljicu. Zlatna kapljica poput boje Hren vina. 

Ambalaža

Dizajn ambalaže vina je vrlo jednostavan, pročišćen. Na uskoj bijeloj etiketi sadržani su samo naziv vina, godinu, lokaciju i logotip, dok se na stražnjoj strani nalaze ostali važni podaci. Logotip i sorta su izvedeni zlatnim foliotiskom. 

U idućih nekoliko godina plan vinarije je uspostaviti i ustaliti nove kanale prodaje poput webshop-a, rekonstruirati i proširiti postojeći drveni objekat te ponuditi nova, biodinamička vina u ograničenim količinama koja će održavati filozofiju i same vinarije, a to je spoj suvremenih trendova u proizvodnji i tradicije.

Usluga

  • Grafički dizajn
  • Brending
  • Dizajn ambalaže
  • Fotografija

Klijent

  • Vinarija Hren
error: Content is protected !!