Blend bar

Blend Bar novo je mjesto na koktel sceni grada Zagreba. Dugogodišnje iskustvo poznatog barmena Filipa Lipnika ovo ljeto je rezultiralo otvaranjem vlastitog bara. 

Filip Lipnik Blend bar

Cijelu priču pratimo od začetka ideje do onoga što polako postaje Blend bar – it mjesto kvalitetnih koktela, dobre glazbe i jako ljubaznog osoblja. 

Ime Blend

Naime, Blend bar otvoren je u srpnju ove godine na adresi Gundulićeva 33. Ime “BLEND” odnosi se na koncept i tehniku blendanja tj. miješanja.  Mješavine alkohola odnosno kave te cijela filozofija miješanja od stila interijera do pića, glazbe i gostiju.

Dizajn Interijera

Za dizajn interijera zaslužan je Nikola Pavlinić iz Ruan studija. Njegova ideja blenda modernog i pomalo baroknog stila bila je početna inspiracija za osmišljavanje vizualnog identiteta. 

Dizajn Logotipa

Ideja za dizajn logotipa proizlazi iz štukatura koje su sačinjene od ornamenata viktorijanskog stila. Oponašajući ornamente došli smo do serifa koje krase slovo B. U kontrastu serifima koristili smo zaigranu sans serifnu tipografiju.

Blend bar logotip

Boje

Boja koja prevladava u interijeru je crna, a dinamika je unesena specifičnom rozom nijansom. Vrata i strop bara obojeni su roza dok su svi ostali elementi crni. Također smo dodali perzijski tepih na stubište koji je zapravo dizajnirana naljepnica otporna na habanje.

Interijer blend bar

Društvene Mreže

Ovu kombinaciju boja željeli smo koristiti i kao lajtmotiv za Instagram feed. Profil se sastoji od fotografija barmena, koktela, kave, interijera i gostiju, a  sve u lijepom blendu s naglaskom na estetiku i feel good. Tekstovi objava sugeriraju friendly atmosferu te upoznaju publiku s glavnim barmenima, ponudom i eventima.

Blend bar uistinu je posebno mjesto, maksimalno personalizirano za svakog gosta. Ako jednom dođete, sigurno ćete se ponovo vratiti.

Usluga

  • Branding
  • Dizajn logotipa
  • Vođenje društvenih mreža
  • Print dizajn
  • Fotografija

Klijent

  • Blend Bar
error: Content is protected !!