Sol Home real estate

Sol Home nova je agencija za prodaju luksuznih nekretnina. Glavna prednost njihovih nekretnina je pogled na more, a sve se nalaze na sunčanoj hrvatskoj obali.

 

Sol Home

Naziv SOL HOME dolazi od latinske riječi Sol (sunce) i Home (dom). Zato što se većina nekretnina nalazi na obali gdje je godišnji broj sunčanih dana preko 150. Željeli smo nazivom, bojama i dizajnom logotipa istaknuti glavne prednosti nove agencije za nekretnine.

Dizajn logotipa

Dizajn logotipa je pomalo deskriptivan ali stiliziran. Sastoji se od zaobljenih linija jednake debljine koje formiraju kuću, sunce i more. Kombiacija plave i zlatne boje čini razliku između ovih elemenata.  Moguće je koristit logotip u pozitiv i negativ varijanti. Tipografija je sans serifna, također zaobljena. Ispod logotipa dodali smo tekst Real Estate Croatia budući da je agencija usmjerena prema vanjskom tržištu.

Sol Home web

Na web stranici Sol home nalaze se sve nekretnine sa pripadajućim cijenama, informacijama i galerijama fotografija. Webom dominiraju osnovne boje brenda, gdje žuto/zlatna ima ulogu naglašavanja elemenata, dok je plava pozadinska i glavna boja.

S obzirom na konkurenciju na sceni agencija za nekretnine na obali, već vidimo da će Sol Home imati puno uspjeha u poslovanju.

Usluga

  • Branding
  • Dizajn logotipa

Klijent

  • Sol Home d.o.o.
error: Content is protected !!